Wie is Rauwdouwer?

Rauwdouwer, het restaurant van Loran-Reemer-Brandenburg, opende in september 2015 zijn deuren. Loran is geen onbekende in de Rotterdamse horeca. Na 6 jaar gewerkt te hebben in de keuken van restaurants als Mangiare, Ballroom en the Suicideclub, realiseert hij nu een lang gekoesterde droom; zijn eigen restaurant in Rotterdam-West, waar hij naar hartenlust nieuwe smaken kan creëren.

Rauwdouwer is ontstaan uit Lorans passie voor echt lekker en bijzonder eten en de wens om zijn gasten te verrassen en voldaan naar huis te laten gaan. De afgelopen jaren verzorgde Loran onder de naam Rauwdouwer vooral catering op locatie en stond hij op lokale markten met homemade goods zoals zijn befaamde nougat en taarten. Of het nou hartig is of zoet, alles wordt met liefde gemaakt!

Omdat Loran graag werkt met seizoensproducten, kunt u elke week een andere dinerkaart verwachten.

Wil je op de hoogte blijven van dit avontuur? Ga dan even naar de Rauwdouwer Facebookpagina en klik even op die like knop. 

Rauwdouwer is trouwens ook vinden op Instagram en Pinsterest